ORDU / KABADÜZ - Merkez İlkokulu

0(452) 841 23 43
Cumhuriyet Caddesi Kabadüz/Ordu
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, Yeniliklere açık, Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, Değerlerini yaşayan ve yaşatan, Hoşgörü sahibi, Olaylara geniş bir açıdan bakabilen, Dinamik,özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş, Sosyal ve Kültürel faaliyetlere katılımcı, Çağdaş,demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Bireysel nitelikleri dikkate alarak öğrenmelerini; Bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, Çevresiyle ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, Gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, Liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını, sağlamaktadır...
Okulumuzda Eğitim Öğretim sabah 08:30 da başlamakta ve 15:20 da bitmektedir.
ADSL (4 Mbit)
Okulumuza ulaşım Ordu Merkezden İlçe Minibüsleriyle 30 dk da sağlanmaktadır.
Kabadüz´de 2016 yılı nufus sayımına göre 8300 kişi yaşamaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Ordu il Merkezine 21 km mesafededir. Kabadüz ilçe Merkezinde bulunmaktadır.